Acasa

“Pentru că știm că fiecare eveniment important din viața ta este unic”.

Aceasta e filozofia Unic Event – să ne apropiem de sufletul  tău și să îți redăm emoțiile prin cuvinte. Asftel îți creăm o experiență unică care va rămâne în sufletul și mintea celor prezenți pentru mulți ani de-acum înainte. Life is an event – make it Special

Ce spun alții despre noi?

MarilenaUn moment plin de bucurie, tandrețe și emoții până la lacrimi … o amintire de neuitat pentru noi și invitați. Pe scurt, momentul preferat al botezului fiicei mele

Caius Atunci când aniversezi o zi onomastică și când numărul anilor sunt totuși prea multi ca să te lauzi, simti un sentiment de regret că viața a trecut prea repede. La aniversarea mea de 60 ani,  am avut alături familia, prieteni dragi și colegii apropiați. Sincer, m-au încercat sentimente profunde sentimente pe care nu vrei să le simtă sau să le vadă ceilalti. Însă la un moment dat apare surziza din partea copiilor: un moment  marca UNIC EVENT creat în totalitate pentru mine.Pot să spun că am trăit emoții profunde atunci când am văzut în fața ochilor întreaga viață prin imagini și prezentare. Sunt momente de mândrie și îmlinire să vezi că nu ai fost un simplu călător în viață, că ai lăsat în urmă copii educați că ai o carieră frumoasă și că împreună cu prietenii și familia ai petrecut momente minutate în decursul anilor.În concluzie am vorbit la întâlniri în fața a sute de oameni, vorbesc permanent în fața studenților, dar după un asemenea moment cu adevarat unic,  nu am putut spune decât „Mulțumesc”.

 

Viorica: Eram la petrecere: muzică, mâncare, veselie și voie bună. La un moment dat s-a făcut liniște. A apărut de undeva un ecran mare, iar o doamnă cu un aer boem a început să ne vorbească. Cu o voce caldă și prietenoasă a „răscolit” sentimentele tuturor prin aducerea unor amintiri de mult uitate. Într-o liniște totală am văzut imagini și am auzit cuvinte care m-au emoționat și care parcă au trecut atât de repede. La final, printr-o continuitate de emoție am pus pe hârtie sentimentele mele pentru micuța botezată .Felicitări UNIC EVENT deoarece în câteva minute ai reusit să emoționezi, pe lângă familia micuței botezate și pe toti invitații, lăsându-i parcă muți de uimire, plăcere și un sentiment extraordinar de „ bine”.

 

LiliTimpul consfințește valoarea oamenilor și totodată, oamenii sunt cei care creează Timpul. În mod vital încurajez performanța, excelența și emoția trăită într-un astfel de moment. Nimic nu poate fi mai emoționant decât să privești în spate, acolo unde ai fost și unde te afli în prezent. Mulțumesc UNIC EVENTpentru această ocazie!

 

Anonim: Din păcate, în ultimii ani am uitat că petrecerile nu sunt de fapt doar mâncare, distracție și băutură, și că de cele mai multe ori ele marchează cele mai importante evenimente din viața noastră. Felictitări UNIC EVENT pentru că pui preț pe sentimente, autenticitate și creativitate!