Despre

 

 

Scopul nostru este acela de a crea și livra pentru tine un discurs, personalizat cu gândurileemoțiile și dorințele tale, adaptat pentru momentul important din viața ta care va urma.

Mai exact, concepem un discurs sau o introducere pentru invitații tăi în centrul căreia tu vei fi personajul principal. Totul este personalizat și creat funcție de momentul care urmează să aibă loc și bineînțeles adaptat în funcție de stilul tău, astfel încât să fie autentic 100%.

Cine va asigura punerea în scenă a momentului? În primul rând noi. Îți vom lua această grijă și vom încerca să fim vocea ta. Iar tu te vei putea bucura din plin de moment și vei putea savura fiecare clipă creată special pentru tine.

Dar la fel de bine te putem ajuta pe tine să ții un discurs, să îți exprimi liber gândurile, emoțiile, mulțumirea.

Noi îl concepem, tu îl validezi si apoi vom decide cum va fii pus în scenă.

De ce ai apela la serviciile UNIC EVENT? – Suntem aici pentru tine, să te ajutăm să ai discursul pe care ți l-ai fi dorit dintodeauna

  • Poate că vrei să il scriem de la zero …
  • Poate ai deja o schiță pe care vrei să facem doar niște modificări …
  • Sau poate vrei doar să te ajutăm să îl livrezi în fața invitaților.

Indiferent  care variantă o alegi, ne vom asigura că vei avea un discurs unic și personalizat, iar oamenii își vor aminti cu drag acest moment.

Pentru ca momentul să aibă un impact si mai mare în fața invitaților, creăm un video slideshow cu povestea voastră pe care îl prezentăm pe un ecran de cu ajutorul unui videoproiector.

Cum se crează video slideshow?  – în baza propriilor tale poze și a fundalului sonor propus, creăm un videoclip. Felul in care acesta va arăta, depinde doar de tine: vrei să-i dăm o notă elegantă, să trezim amintiri din trecut si până in prezent? Sau îl presărăm cu puțin mai mult umor și aducem buna dispoziție pe chipul invitaților tăi?

Let’s creat emotions, tears, laugthers & special memories!