Discursuri

Discursuri pentru nuntă

Ziua nunții mele a fost cea mai minunată experiență pe care am trăit-o vreodată. Am visat-o și mi-am dorit-o atât de mult… am savurat-o din plin încă de la primele ore ale dimineții. Mi-am propus să fie cea mai frumoasă zi din viața mea: și asa a fost!

Mi-aș fi dorit atât de mult să țin un discurs la nunta mea… eram atât de emoționată, de fericită și de împlinită, încât aș fi vrut să iau microfonul ca să le pot spune tuturor ceea ce simt.

Aș fi vrut:

 • să le multumesc nașilor pentru că au ales să fie alături de noi pentru tot restul vieții;
 • să le mulțumesc părinților pentru tot ceea ce au făcut pentru noi până atunci și pentru nunta noastră inclusiv;
 • să îi mulțumesc fratelui meu și cumnatei mele pentru implicare;
 • să le mulțumesc d-șoarelor și d-șorilor de onoare pentru că au ajutat la crearea unui eveniment unic și memorabil pentru noi;
 • să le mulțumesc tuturor prietenilor din sală pentru  că în această zi atât de importantă pentru noi au ales să ne fie alături;
 • și nu în ultimul rând să îi mulțumesc soțului meu pentru toate momentele frumoase petrecute împreună, pentru toate clipele în care a fost și va fi alături de mine, și mai presus decât orice pentru că mă respectă, mă iubește și mă apreciază pentru ceea ce sunt.

Mi-aș fi dorit atât de mult să pot face aceste lucruri atunci;  dar din păcate, la acea vreme nu cunoșteam toate lucrurile pe care le știu acum.

Unic Event a luat naștere din dorința de a ajuta miresele care trăiesc intens ziua nunții lor, să beneficieze de un astfel de moment.

În acest context am creat mai multe variante prin care gândurile tale să fie exprimate în cuvinte:

 • voi fi eu acolo în calitate de Maestru de Ceremonii și voi prezenta întregul moment;
 • filmăm anterior un mesaj video pe care îl proiectăm în seara nunții;
 • sau pur și simplu te ajut pe tine să ții un astfel de discurs.

Adițional poți beneficia de proiectul “Povestea noastră” (folosind fotografii din arhiva ta proprie creăm povestea voastră) sau “Gânduri bune” (mesaje video create cu mire/mireasă sau alți apropiați si membrii ai familiei).

Pentru mai multe detalii verifică oferta noastră de pachete pentru nunți sau contactează-ne la office@unic-event.ro sau la telefon 0763.94.55.29.

Let’s creat emotions, tears, laugthers & special memories on your wedding day!

 

Discursuri pentru botez

Este foarte important să știm ce invitați vei avea, care este atmosfera pe care vrei să o creezi, cât de liric sau presărat cu umor vrei să fie momentul.

Împreună putem crea “Povestea noastră” – un montaj realizat în baza fotografiilor tale, care va spune povestea voastră, așa cum veți vrea să o cunoască lumea: de când v-ați cunoscut, nunta, sarcina și cele mai frumoasa clipe pe care le-ați petrecut de când a venit bebe pe lume.

Din experiență îți spun, că un asftel de moment îl vei savura cu “inima la gură”, iar invitații tăi se vor delecta cu imagini cu bebelusul pe care au ajuns să îl cunoască de-abia acum, în ziua botezului.

La finalul unui astfel de moment, cei care au copiii (indiferent de vârstă) se vor simți norocoși, iar cei care nu au, vor ajunge să își dorească!

Pentru mai multe detalii te rugăm să ne contacteazi la office@unic-event.ro sau la telefon 0763.94.55.29.

 

Discursuri pentru aniversări

Daca ești în această secțiune înseamnă că vei organizata o zi de naștere sau vrei să faci o surpriză unui prieten care își va sărbătorii aniversarea.

Fie că este petrecerea de 1 an a copilului tău, un majorat, o aniversare de  50 – 60 ani, nunta de argint/aur, putem să te ajutăm cu un discurs sau un moment memorabil pentru tine și invitații tăi.

Putem face o trecere în revistă a activității tale de până acuma într-un format clasic, dar presărat cu lucrurile care te caracterizează, care sunt importante pentru tine și pentru care vrei să te țină minte invitații tăi.

De asemenea putem crea “Povestea mea” – în baza fotografiilor tale creăm un montaj personalizat exact asa cum îți dorești tu să fie,  sau “Gânduri bune” cu mesaje video din partea unor prieteni foarte apropiați sau rude.

Pentru mai multe detalii te rugăm să ne contacteazi la office@unic-event.ro sau la telefon 0763.94.55.29.

 

Discursuri de pensionare

Dacă urmează să ai o petrecere de pensionare, un asftel de moment este binevenit, doar că trebuie avut puțin grijă la modul în care va urma să fie pus totul în scenă.

Dacă vrei un moment elegant și dicret, dar care să pună în lumina reflectoarelor gândurile, sentimentele sau activitatea ta profesională de până acum, cu siguranță vom putea crea un moment perfect pentru tine.

Fie că va exista o persoană foarte apropiată care îți va face introducerea, fie că va trebui singur să vorbești în fața colegilor, prietenilor, familiei, va trebui să fie memorabil și cât se poate de natural.

 • Cum ar trebui să fie un astfel de discurs?
 • Ce ar trebui spus si ce ar trebui evitat?
 • Cum îl faci să fie atât de natural încât să pară “inventat pe loc”?

Pentru a-ți oferi răspunsurile la aceste întrebări, dar și multe alte detalii, te rugăm să ne contactezi la office@unic-event.ro sau la telefon 0763.94.55.29.

 

Discursuri la școală

Fie că ai de susținut un proiect, fie că este fesitivatatea de încheiere a anului școlar sau ziua banchetului, suntem aici pentru voi.